NEWS
Back To News

Jul 24, 2020

com - Unique Brand, Omni Channel Webstore:

Alhamdulillah, achievement for today. Gigih buat sampai larut malam. Biasalah kalau orang old school yang buat.

Melalui website www.misselwani.com, customer ada pilihan untuk order dari mana2 mall yang kami dah register.

Setakat malam ni, saya dengan gigihnya dah connectkan 7 ecommerce platform ke website Miss Elwani. Ada beberapa ecommerce platform yang saya belum linkkan. Sambung bila saya free nanti.

Sekarang ni website ni dah jadi one stop centre untuk semua platform produk Miss Elwani dah join. Alhamdulillah, gembita tak terkira saya. Sekarang dah boleh agresif promote website Miss Elwani sebab kat website tu MACAM2 PLATFORM ADA..

Terima kasih kepada Azharee Wahid - Guru Keusahawanan Mikro #1 Di Malaysia dan team kerana bagi saya idea bernas ni serta bantu saya untuk merealisasikan OUR MALL dalam website Miss Elwani.

Bukan senang nak senang. Dengan usaha dan doa yang berterusan, pasti kejayaan akan datang. Serahkan pada Allah.

Ok. Dah boleh tidur. Pagi ni dan esok ada fb online kelas anjuran Insken. Kena stay fresh..

#MissElwani #MinyakKelapaDara #virginCoconutOil #halal #ColdPressed #VCO #BodyOil #Moisturizer #Supplement #Vegan #Natural #CoconutOIl #MadeInMalaysia

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com