NEWS
Back To News

Mar 21, 2020



Be careful gaisssss.

Alhamdulillah bisnes masih jalan.

Kalau kena hantar sendiri barang tu, just make sure:

1. Pakai mask 😷 WAJIB!

2. Bawa hand sanitizer kecil, terus basuh tangan bila dah jumpa customer.

Tak kisah lah korang sentuh dia atau tidak. Kalau ko sentuh jugak, itu gila namanya wei. 😒😒

3. Jaga jarak Social Distancing at least 1-2 meter bila jumpa customer.

4. Letak barang jauh sikit.

5. Minta customer letak juga duit bayaran jauh (kalau COD la). Kena plan & communicate betul2.

4. Sampai rumah terus basuh tangan 20 saat pakai sabun & air.

Nyanyi lagu Happy birthday tu 2 kali. Kalau ko nyanyi lagu Cindai Lah Mana Hendak Berkias, lama pulak kang. Haha.

5. Kalau ada sarung tangan, pakailah juga please.

6. Payah sangat ko pakai la Delivery Service macam Delyva ke, Lalamove ke, Easy Parcel ke, banyak dah service kat luar tu okay. Depa boleh datang collect pun.

Alhamdulillah korang masih ada yang beli.

Kedai urut abang kat Airport KLIA2 tu, dah tutup abis dah.

Dah takde sales dah. Zero, huhu. 😢😢😢

Now adalah sikit2 jual sanitizer & Mask.

Untuk sapot makan hari-hari.

Sedey 😭😭😭

Kita terus tabah eh.

And, stay safe gaisssss...

Share la kat kawan2 tips yang tak seberapa ni eh.

Abang sayang uolzzz.. 😘😘😘

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com